650 90 12 03

disseny i programació
web

vols que creï una web especial per tu ?

Contacta!!

Deixa'm fer la teva web realitat

Ofereixo els meus serveis per desenvolupar projectes web a mida, m’encarregaré d’assessorar-te en tots els detalls importants per construir el teu lloc web.

No sóc una empresa ni una gran agencia, sóc un professional lliure que treballaré per tu per fer realitat el teu projecte de principi a fi. El meu objectiu és oferir assessorament personalitzat en tot el que tingui a veure amb el teu projecte web.

Aprofita ara que estic obrint cartera per endur-te el millor preu.

Serveis Internet

marketing - posicionament - seo

 • Manteniment Web

  Si volem obtenir el màxim benefici de la nostra web és necessària una feina constant de control, millora i optimització per mantenir i millorar la seva posició en els navegadors.

 • Anàlisis Web

  Faré un anàlisi de la teva web per veure el seu estat i oferir-te solucions per millorar el seu rendiment actual.

 • Programació web a mida

  Creació de pàgines webs programades a mida per adaptar-se al màxim a les teves necessitats i oferir una millor experiència d’ús als visitants.

 • Manteniment Wordpress

  Si tens una pàgina web feta amb Wordpress, Prestashop... és necessari realitzar un manteniment constant per evitar problemes de seguretat o de funcionament.

 • Allotjament Web

  Buscaré les opcions més adients pel teu projecte i faré les gestions necessàries per la seva contractació i posada en marxa encarregant-me de la seva gestió per tu.

 • Noms de domini

  En cas de que no disposis d’un nom de domini registrat et faré unes recomanacions de noms de domini amb la intenció de millorar la seva visibilitat a la xarxa.

portfoli de treballs web